logo

Puzzels en Brain Teasers

 

Addict a ball small: 7,95€  Addict a ball large: 14,95€  Perplexus: 24,95€
addict to a ball small addict to a ball grand perplexus200
 

Addict-a-Ball is een kleine plastic bal vol met allerlei hindernissen, afgronden en glijbanen. De zilveren bal er in moet langs 100 etappes en die zijn ingebouwd in de glijbanen. De Addict-a-ball heeft een diameter van 13 cm. Een superleuke en verslavende uitdaging die garant staat voor uren plezier. Geschikt voor jong en oud.

 

 

Addict-a-Ball is een grote plastic bal vol met allerlei hindernissen, afgronden en glijbanen. De zilveren bal er in moet langs 138 etappes en die zijn ingebouwd in de glijbanen. De Addict-a-ball heeft een diameter van 20 cm. Een superleuke en verslavende uitdaging die garant staat voor uren plezier. Geschikt voor jong en oud.

 Eens in de hand wil je een Perplexus niet meer neerleggen! Draai en draai de Perplexus om de bal langs de genummerde paden naar het einddoel te brengen. Je werkt met en tegen de zwaartekracht. Plezier voor de hele familie, want je kunt dit op talloze manieren spelen .Maar zie eerst het parcours maar te volbrengen want met de in totaal 100 hindernissen ben je wel even zoet voordat je het spel op snelheid kunt gaan proberen
 
Brainstring advanced: 14,95€ Brainsteaser gold edition: 24,95€
brainstring advanced brainteaser gold editionnn
Deze puzzel heeft 12 felgekleurde elastische touwtjes en 24 knopen. Hoe simpel het eruit ziet, het is zeer verslavend. 

Om de puzzel op te lossen moet je knoopjes over een transparante kubus heen bewegen, maar als je niet oplet raken de touwtjes, die ieder twee knopen verbinden, hopeloos verstrikt met elkaar.

Hopeloos in de knoop? Dan is het een uitdaging om de beginsituatie terug te krijgen.

 De Brainteaser Gold Edition bestaat uit drie populaire hersenkrakers in één pakket. In dit pakket zitten de Brainstring, de Crossteaser en de Planets. Bij de Brainstring is het de bedoeling om de gekleurde knoopjes over de kubus heen te bewegen, deze knoopjes zijn met elkaar verbonden en het is de bedoeling om deze puzzel op te lossen zonder een grote onoverzichtelijke knoop te maken. De Crossteaser is een vierkant speelvak met 8 kruizen met elk zes verschillende kleuren. De Planets is de moeilijkste puzzel van de drie. De ballen van de Planets moeten zo gedraaid worden dat dezelfde kleuren zich aan een kant bevinden van de piramide vlakken.
OPENINGSUREN
Maandag tot vrijdag: 9u30-18u00
Zaterdag: 9u30-17u00 zondag 9u30-13u
Donderdag en feestdagen gesloten.
zondag gesloten op gamebeursdagen
 
Contact:
Leopoldlei 36c
2220 Heist op den Berg
Tel: 015/24.91.92
BE0880.743.370
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

facebook: jofoto games funko speelgoed fotowinkel

 
spector